Kreće Code Club u Karlovcu

Code Club radionice odsad su dostupne i u Karlovcu!

Ne propustite priliku da i Vaše dijete bude dio svjetske STEM inicijative. Code Club Karlo organizira zabavne, vesele i edukativne besplatne radionice programiranja za najmlađe i na taj način uključujemo Karlovac u svjetsku mrežu volonterskih klubova programiranja za djecu.

Code Club je namijenjen prvenstveno za djecu od 7 do 13 godina, ali dobrodošla su djeca svih uzrasta. I svi koji se osjećaju kao djeca. 😉 Potpuno ravnopravno s vršnjacima iz Londona, New Yorka ili na primjer Stockholma djeca će proći prve korake u programiranju i stvaranju svoje budućnosti uz igru i zabavu. Samo ih zapitajte – biste li željeli napraviti svoju igricu?

Na prvom okupljanju dogovorit će se termini predavanja i predstaviti Code Club program polaznicima i njihovim roditeljima. Radionice će se izvoditi jednom tjedno po sat vremena. Izvode se u programu Scratch. Prvo izdanje radionica sastoji se od 6 radionica.

Zainteresirani se mogu prijaviti na linku: http://bit.ly/cckarloprijava. Sve dodatne informacije možete dobiti na email: codeclubkarlo@gmail.com